veendam hypotheekadvies

Hypotheekadvies Veendam

Hypotheekadviseur in Veendam

Heeft u plannen om een woning te kopen in de regio Veendam? Dan is het goed om van te voren te weten wat de financiële mogelijkheden zijn. Dit maakt de zoektocht een stuk makkelijker.

Bij Rivira Hypotheken bent u aan het juiste adres als u uw eerste huis gaat kopen, als u toe bent aan een andere woning, denkt over het oversluiten of aanpassen van uw huidige hypotheek. Wij bieden u deskundig hypotheekadvies en geven antwoord op uw vragen.

Wist u dat ons advies volledig onafhankelijk is en geen voorkeur heeft voor bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties? U bent ons uitgangspunt bij het vinden van een hypotheek die bij u en uw levensstijl past.

Plan nu uw vrijblijvende eerste adviesgesprek…

veendam hypotheekadvies
Ommelanderwijk 11

VEENDAM

Facebook

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang duurt een eerste gesprek?

Een eerste gesprek duurt gemiddeld 1 uur.

2. Ben ik verplicht om een hypotheek af te sluiten na het eerste gesprek?

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

3. Als ik door mijn werk niet naar de afspraak kan komen, worden er dan kosten berekend?

Het eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. Online afspreken met één van onze ervaren hypotheekadviseurs is ook mogelijk. Daarnaast werken wij ook buiten kantoortijden en kunnen wij ook afspreken bij u thuis in uw vertrouwde omgeving. We houden rekening met uw situatie.

4.9

Out of 5

4.9

”In èèn woord super. Wat een spannende stap voor ons alleen zou worden, heeft de adviseur met zijn team een stuk makkelijker gemaakt. Het gevoel dat je met alle vragen bij de adviseur terecht kan, is erg fijn. Ze hebben me in alles stap voor stap geholpen en ervoor gezorgd dat alles optijd in orde is gekomen. Nu een prachtige woning mede dankzij team Rivira – Assurantien en hypotheken. Ik raad de adviseur zeker aan jullie aan, ze nemen alle tijd voor je en luisteren aandachtig naar je vragen!”

R. Boedhoe

Scroll naar boven
Chat openen
Hoe kunnen we u helpen?
Goedendag, hoe kunnen we u helpen?