Bij ons kunt u kiezen uit verschillende hypotheekaanbieders en hypotheekvormen

We hebben hypotheken met scherpe rentes én uitstekende voorwaarden in huis!

HYPOTHEEK RIVIRA
EEN HYPOTHEEK

Een woning kopen is een erg spannend proces. Er kunnen veel vragen naar boven komen, de meeste vragen gaan vaak over het afsluiten van de hypotheek. U neemt beslissingen over maandlasten, aflossingen en verzekeringen. Een tip voor alle starters (en doorstromers: laat u goed adviseren voordat u op huizenjacht gaat. Zo weet u namelijk waar u aan toe bent en hoeveel u kunt lenen, zo kunt u veel makkelijker door het proces.

VERANTWOORD LENEN

Al uw droomwoning gevonden? Dan wilt u vast alles zo snel mogelijk regelen. Rivira helpt bij het maken van belangrijke beslissingen zodat niet alleen uw woning, maar ook alles daaromheen past bij de manier waarop u in het leven staat. We vergelijken de hypotheken van geldverstrekkers en adviseren u de hypotheek die het beste past bij uw financiële situatie, toekomstplannen en gezinssamenstelling. Zo weet u zeker dat u verantwoord leent.

STAPPENPLAN

Wanneer u kiest voor een onafhankelijk hypotheekadvies bij Rivira gaan we samen een aantal belangrijke stappen doorlopen: Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wij hebben de verschillende stappen hieronder voor u op een rijtje gezet.

Stappenplan
1. Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Tijdens een oriëntatiegesprek wordt alles geïnventariseerd. We brengen samen uw wensen en financiële situatie in kaart, zodat u een hypotheekadvies op maat krijgt. Ook zal er een uitleg worden gegeven over de werkwijze, alsmede over het traject dat we samen in gaan.

2. Vergelijken

Tijdens een tweede gesprek worden de mogelijkheden besproken, dit gebeurt na de uitgebreide analyse van documenten. We zetten alle voorwaarden en rentes van verschillende hypotheekverstrekkers op een rij.

3. Advies/Aanvraag

U ontvangt een overzicht van hypotheken die goed aansluiten bij uw situatie. Wat is de beste optie? Samen hakken we de knoop door en sluiten we de hypotheek af. Wij zorgen dat alles klopt. Hier heeft u geen omkijken naar. Dat is wel zo makkelijk!

4. Sleutel

Natuurlijk verschijnt er een passende hypotheek offerte. Deze wordt samen met u doorgenomen en toegelicht. Gaat u akkoord? Van harte gefeliciteerd! U heeft een hypotheek afgesloten.

5. Nazorg

Ook na de aanvraag kunt u op ons rekenen. Niet alleen voor het papierwerk of de status van de hypotheek aanvraag, maar ook andere vragen. Wij zijn er voor u.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik maximaal lenen?

Een oriëntatiegesprek kost u niets en u zit nergens aan vast. Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het terug belverzoek hiernaast in.

info@rivira.nl

0854017963

Welke hypotheekvormen zijn er?

De hypotheekmarkt was vroeger erg complex met alle verschillende hypotheekvormen. Na de economische crisis van 2008 is dit een stuk verbeterd. Er bestaan nog steeds veel hypotheekvormen, maar als starter op de woningmarkt zijn er eigenlijk maar twee: annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek. 

Wat is het verschil? Het verschil tussen deze twee vormen is vooral in hoe u aflost en wat uw maandelijkse lasten zijn.

Annuïteitenhypotheek

De maandlast van een annuïteitenhypotheek bestaat voor een deel uit aflossing en een deel uit rente. Aan het begin van de looptijd betaalt u veel rente en weinig aflossing. Na verloop van tijd wijzigt deze verhouding.

  • Gelijke bruto maandlasten tijdens de rentevaste periode.
  • Lagere netto maandlasten in het begin bij hypotheekrenteaftrek.
  • Zekerheid dat de hypotheek op einddatum volledig is afgelost.

Lineaire Hypotheek

Bij deze vorm krijgt u steeds lagere maandlasten gedurende de gehele looptijd van je hypotheek. Dat komt doordat u met lineair aflossen elke maand hetzelfde bedrag betaalt aan aflossing en het bedrag dat u betaalt aan hypotheekrente dus daalt.

  • Gelijke bruto maandlasten tijdens de rentevaste periode.
  • Lagere netto maandlasten in het begin bij hypotheekrenteaftrek.
  • Zekerheid dat de hypotheek op einddatum volledig is afgelost.

NHG

Met een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie geef je jouw geldverstrekker de zekerheid dat je hypotheekschuld wordt terugbetaald als jij dat niet meer kunt doen.
Lees verder

overwaarde veendam

Scroll naar boven
Chat openen
Hoe kunnen we u helpen?
Goedendag, hoe kunnen we u helpen?