verhuurhypotheek

Wat is een verhuurhypotheek?

Een verhuurhypotheek zit in sommige opzichten iets anders in elkaar dan een hypotheek voor uw eigen huis. Bij een gewone hypotheek is het niet toegestaan om de woning te kopen en deze vervolgens te verhuren. Met de verhuurhypotheek heeft u deze mogelijkheid wel.


Vrijblijvend kennismaken met ons?

Een woning kopen om te verhuren iets voor u?

Het kopen van een woning om te verhuren, klinkt heel aantrekkelijk, maar zit not even wat complexer in elkaar. Een hypotheek afsluiten gaat net even wat anders, zo zijn er andere fiscale regels, regels met betrekking tot huurinkomsten en natuurlijk ook het feit dat u als verhuurder plichten hebt. Laat u daarom altijd goed adviseren over de mogelijkheden.

verhuurhypotheek veendam

Wij helpen u graag verder met het afsluiten van een verhuurhypotheek.

In het weekend of doordeweeks in de avond.

Kennismaking & Advies​

We plannen een advies gesprek in wanneer het u uitkomt. Tijdens het gesprek verdiepen we in uw plannen en kijken we wat er mogelijk is.

Altijd transparant en eerlijk

Uw aanvraag regelen

Nadat u de knoop doorgehakt heeft gaan wij direct voor u aan de slag zodat alles perfect in orde gemaakt wordt.

verhuurhypotheek

Persoonlijk advies over uw investering

Uw vermogen investeren in een woning om te verhuren behoort waarschijnlijk niet tot uw dagelijkse gang van zaken. Het is dan ook prettig om te weten wat de voorwaarden zijn. Heeft u vragen over uw mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekadviseur. We staan voor u klaar en gaan op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Veelgestelde vragen over de Verhuurhypotheek

Scroll naar boven