Verzekeringen

verzekeringen

Particuliere verzekeringen

verzekeringen zakelijk

Zakelijke verzekeringen

Particulier vs. Zakelijk

Iedereen in Nederland heeft een aantal particuliere verzekeringen lopen, deze vergoeden de schade die u heeft als particulier. Soms kunnen extra activiteiten tegen tegen een kleine, extra premie worden meeverzekerd. Maar in andere gevallen is het verstandig bepaalde risico’s apart te verzekeren. Bij schade aan uw bedrijf kunt u geen beroep doen op uw particuliere verzekeringen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Rivira adviseert en helpt u graag bij uw volledige verzekeringspakket, van aansprakelijkheidsverzekering tot ziektekostenverzekering. Uiteraard is het afsluiten van een enkele verzekering ook mogelijk. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak om uw verzekeringspakket door te nemen, dan zorgen we ervoor dat u niet onderverzekerd, maar ook niet dubbel of oververzekerd bent.

Verzeker uw bedrijf tegen onverwachte risico’s

Als ondernemer wilt u goed verzekerd zijn. Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorgt u ervoor dat u onbezorgd kunt blijven ondernemen. 


Verzeker u (en uw gezin)

Hoe verzekert u uw waardevolle bezittingen? Het is vaak niet makkelijk te bepalen welke risico’s u precies verzekert en met welke dekking.

Scroll naar boven
Chat openen
Hoe kunnen we u helpen?
Goedendag, hoe kunnen we u helpen?