Onafhankelijk Hypotheekadvies Veendam

Als u een huis koopt, wilt u er zeker van zijn dat u de hypotheek vindt die nu en in de toekomst het beste bij u past. U heeft daarom baat bij een zo ruim mogelijke keuze en een zo objectief mogelijk hypotheekadvies.

Onze adviseur biedt u onafhankelijk hypotheekadvies en geeft antwoord op elke financiële vraag. U bent ons uitgangspunt bij het vinden van een passende hypotheek.

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of bij u thuis plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos.
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders

Een afspraak is ook mogelijk buiten kantoortijden.

Inzicht in uw financiële mogelijkheden en maandlasten

Een hypotheek is mensenwerk!

In èèn woord super. Wat een spannende stap voor ons alleen zou worden, heeft de adviseur met zijn team een stuk makkelijker gemaakt. Het gevoel dat je met alle vragen bij de adviseur terecht kan, is erg fijn. Ze hebben me in alles stap voor stap geholpen en ervoor gezorgd dat alles optijd in orde is gekomen. Nu een prachtige woning mede dankzij team Rivira – Assurantien en hypotheken. Ik raad de adviseur zeker aan jullie aan, ze nemen alle tijd voor je en luisteren aandachtig naar je vragen!

R. Boedhoe

Wij hadden een vraag over een hypotheek en deze is naar onze mening goed beantwoord.Ook met betrekking tot de verzekeringen konden wij ruim €150,- per jaar goedkoper.

Henk Jan

Rinus is een vriendelijke en deskundige adviseur, die ruim de tijd nam om antwoord te geven op elke vraag die ik had. Geen vraag was te gek of teveel. De adviseur is goed bereikbaar en de responstijden zijn kort, ook met mijn wisselende diensten werd rekening gehouden. Ik ben erg tevreden! Ik wil daarom deze review achterlaten voor de mensen die op zoek zijn naar een goede hypotheek adviseur die het beste met je voor heeft.

S. Postma

Adres

Ommelanderwijk 11
Veendam

Email

info@rivira.nl

Facebook

Scroll naar boven
Chat openen
Hoe kunnen we u helpen?
Goedendag, hoe kunnen we u helpen?