Verzekeringen in Veendam en omstreken.

Zoekt u naar een tussenpersoon in de buurt van Veendam om uw verzekeringen bij af te sluiten? Hiervoor kunt u terecht bij Rivira Assurantiën & Hypotheken. Wij adviseren en helpen u graag bij uw volledige verzekeringspakket, van aansprakelijkheidsverzekering tot ziektekostenverzekering. Uiteraard is het afsluiten van een enkele verzekering ook mogelijk. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om uw verzekeringspakket door te nemen, dan zorgen we ervoor dat u niet 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿verzekerd, maar ook niet 𝗱𝘂𝗯𝗯𝗲𝗹 of 𝗼𝘃𝗲𝗿verzekerd bent.

Wij kunnen u helpen met onder andere verzekeringen, en (verhuur) hypotheken. Een afspraak inplannen is ook mogelijk na werktijd, in het weekend of via een videogesprek. We houden rekening met uw situatie.

verzekering veendam
verzekeringen veendam

Risicospreiding

Er zijn talloze verzekeringen die u af kunt sluiten. De ene verzekering is de andere niet en nog belangrijker: een verzekering verandert niet mee als er iets in uw situatie veranderd. Passen uw verzekeringen nog bij u?

Om risico tegen te gaan kunt u ervoor kiezen om u te verzekeringen. Een goed uitgangspunt is om u te verzekeren voor de kosten die u zelf niet kunt dragen als het mis gaat. In ruil voor het dekken van je risico betaalt u een maandelijkse premie aan de verzekeringsmaatschappij. Sommige verzekeringen zijn verplicht, zoals in Nederland de zorgverzekering en andere zijn vrijwillig. 

Rivira verzekeringen veendam

Scroll naar boven
Chat openen
Hoe kunnen we u helpen?
Goedendag, hoe kunnen we u helpen?